KENAPA PILIH KAMI

  • Pabrik kita dumunung ing Shaoxing Binhai

  • ISO9001, ISO14000:14001 SGS

  • Pasar dodolan utama kita: Eropa: 40%, Asia: 25%

  • OEM & ODM

  • bab01
  • bab02
  • bab03

Babagan awake dhewe

Kita wis fokus ing bidang kain wol poliester. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan wutah ing industri kain polyester woolen, kita wis dikembangaké saka perusahaan domestik jenenge Shaoxing Ruifeng Textile Co.to saiki madhep pasar internasional kang ngelmu, industri lan perdagangan perusahaan nggabungaken pembangunan, produksi, dodolan lan perdagangan . Produk utama kita yaiku:kain wol, kain rajutan, kain tenun, kain wol polierster, kain wol rajutan, kain wol gawean.
Kita netepi filosofi bisnis "kualitas, integritas, layanan, profesional", pangembangan kualitas, integritas kanggo nggawe merek, fokus ing pondasi, kanthi tulus ngarep-arep bisa kerja bareng karo kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat, pangembangan umum.

Produk
Warta paling anyar
  • 17 06 2022

    Dhasar kawruh kain umum

    Miturut cara manufaktur, bisa dipérang dadi kain tenun lan kain rajutan

    Waca liyane
  • 17 06 2022

    Carane ngurus jas wol kerut

    Sampeyan bisa nggunakake pengering rambut kanggo nyetrika sandhangan nganggo udhara panas, banjur digantung. Jaga jarak antarane pengering rambut lan sandhangan ing 2,5 cm -5 cm, lan jotosan bola-bali......

    Waca liyane